Kasut Madre

Aylee – Sofistikated dan Seksi Bersama Heels Terbaru Madre.

heels

Berapa ramai wanita di luar sana yang sudah bosan dengan pujian “You nampak comel lah” “Ayu sangat outfit you harini” “I suka gaya you, sopan sangat”. Siapa aje yang tak bosan dengar pujian macam tu. Pujian cliché, dah lapuk sis.

Aylee, high heels terbaru keluaran Madre akan ubah semua persepsi cliché dari mata orang ramai. Rekaan Aylee yang urbane dengan motif sayap disisi akan menyerlahkan keanggunan high heels dan si pemakai sendiri. Open-toe design Aylee pula akan menyerlahkan sisi daring and bold pemakai apabila mengenakan Aylee ke office atau majlis-majlis. Bahagian upper Aylee juga direka menggunakan material suede yang menjadikan gaya Aylee sangat seksi dan menawan. Aylee mempunyai heels setinggi 3 inci dan heels ini direka untuk kestabilan semasa berjalan dan berdiri.

Aylee merupakan salah satu high heels dari Madre yang dilengkapi dengan ‘Arch Support’ untuk mengurangkan ‘curb pain’ yang dialami sesetengah wanita yang mempunyai bahagian tapak kaki yang terlalu melengkung dari biasa. Disamping fungsi mengurangkan ‘curb pain’, Aylee juga direka untuk menjadi high heels yang tersangat selesa untuk kegunaan harian kerana bahagian dalam tapak Aylee adalah ‘soft cushioned’, bermakna ia sangat lembut dan empuk.

Aylee boleh didapati dalam 2 warna yang sangat menawan iaitu hitam, dan maroon. Warna hitam yang seksi senang dipadankan dengan mana-mana warna lain dan akan memudahkan sis untuk memilih outfit yang sesuai dengan gaya dan taste sendiri. Warna maroon yang daring pula akan menyerlahkan sisi sofistikated pemakai yang mengenakan Aylee.

Jadi kalau sis sudah bosan dengan imej comel, ayu atau sopan yang sudah lapuk. Pilihlah high heels terbaru keluaran Madre. Aylee akan menyerlahkan imej sofistikated dan seksi yang selama ini tersembunyi didalam diri sis.

aylee heels

Sis kalau nak Aylee sekarang click je link ni: Aylee

Untuk sebarang pertanyaan tentang Aylee atau mana-mana product Madre, sis boleh  Whatsapp Kakpin & Cik Elly : +6018-6686761 / +6018-3530336

ATAU

Follow Madre di Instagram @madre.my & Facebook /madrecollection dan tolong Madre reach 100K followers di IG dan 500K subs dekat FB. Thanks sis!

Yours,
S.A.

Sophisticated and Sexy with Aylee, a new Madre heels.

Pretty and cute won’t cut it anymore for us right? Don’t you feel belittled when someone says “Oh you look cute today” or “Awwh that’s so pretty” like they’re complimenting the 15 years old you. As a woman, you want something more empowering, something that makes you blush but feel empowered at the same time.

Well, here comes Aylee, the newest heels from Madre that will make you feel just as you want, sophisticated and sexy. With an urbane design with wings motive on the side of the heels that highlights the elegant-ness of your outfit when you have them on. While its open-toe design seems very daring and bold for you to wear either to the office, events, or just for daily use. Aylee’s upper are made out of soft suede material giving it a very sexy and charming look. Other than that, Aylee’s 3 inches heels are also designed to be stable and comfortable for a long lasting use.

heels

Moving on, Aylee is one of the heels from Madre that is designed with Arch Support which would help to reduce the ‘curb pain’ suffered by women with foot soles that are quite curvier than usual. So this would surely help women who have problem wearing heels before. Other than that, Aylee was designed to be extremely comfortable for daily use with its soft cushioned footbed, meaning that you could use it daily without the fear of blisters or uncomfortableness.

It’s either black, or maroon. That’s your choices for the colours that Aylee comes in with. For now at least. The sexy, black coloured Aylee is easier to match with any other colours making it simple for you to choose any kind of outfit that fit your taste and style. While the daring, maroon coloured Aylee would highlight that sophisticated look with the outfit of your choosing.

So if you’re done with being pretty and cute, put your hand on a pair of Aylee, the latest high heels from Madre. Let Aylee brings out the sexy and highlights the sophisticated side of you that are hidden before this.

For further inquiries about our new Aylee or any other shoes from Madre Collection, please contact:
Kakpin –  +6018-6686761

Cik Elly – +6018-3530336

And don’t forget to follow Madre on Instagram @madre.my and our Facebook /madrecollection. Show us some love and support and help us reach 100K followers on Instagram and reach 500K fans on Facebook!

Yours,

S.A.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply