Browsing Category

Tips dari MADRE

Tips dari MADRE

Preventative Steps – How To Pick The Right Shoes

So in the last article, we talked about how wearing ill-fitting and uncomfortable could have both immediate and long-lasting effects on your feet and on your body. And today we’re going to share such simple steps you could take in avoiding such problems. You…

Tips dari MADRE

3 Ciri-Ciri Kasut Online Cantik Yang Anda Perlu Tahu

Kasut online cantik? Tapi selesa ke? Nak cari kasut yang cantik, agak senang, tapi nak cari kasut online cantik DAN SELESA? Agak rumit, Kakpin tau. Kebanyakan kasut memang lawa-lawa, nampak cantik kemain bila tengok online, tapi lepas sarung rasa tak ngam, rasa tak selesa,…

Tips dari MADRE

6 Tips Penjagaan Kasut di Rumah

Kenapa Penjagaan Kasut Perlu? Tengah free ni meh Kakpin nak share sikit tips penjagaan kasut kat rumah. Kakpin tau kasut sis kat rumah tu bertingkat-tingkat banyaknya, belum kira dalam bonet kereta lagi kan? Hehe kita geng. Cuma Kakpin tak pasti sis jaga atau tak…

Tips dari MADRE

Tips Mudah Untuk Elak Kaki Melecet

Selalu kan bila beli kasut baru senang je kaki melecet, ada rasa pedih dibahagian jari kaki, belakang tumit dan bahagian tepi ibu jari kaki. Lebih-lebih lagi mereka yang ‘berkaki kembang’ dan material kasut pula jenis kanvas, aduhai pedih tak terkira.…