Kasut Madre

Zya – Menawan dan Selesa

Hi sis! Dah dengar belum berita terbaru dari Madre Collection? Belum eh? Kalau belum haa sekarang jugak I bagitau sebab sis dah lambat sikit ni. SANDALS ZYA YANG SEMUA ORANG NAK DAH RESTOCK SEKARANG SIS!!! I siap capslock takut sis tak nampak kalau tulis kecik-kecik.

Okay sis, kenapa I cakap ni berita menarik sangat? Sebab Zya ni adalah antara salah satu sandals Madre yang memang banyak demand. Buat masa ni kami cuma restock warna black dan dark brown sebab tu paling banyak demand. Ramai customers complained yang Zya ni kalau tak ada colour yang dia nak, tak ada size. So susah sangat lah nak dapat sebab ramai yang grab awal-awal takut habis kan?

Zya – Dark Brown

Zya terkenal dengan semua customers Madre as the most lightweight sandal. Ringan sangat sampai berjalan pun rasa macam tak pakai beban. Bukan setakat tu je, sandals ni jugak sangatlah selesa sebab footbed dia empuk sangat sebab dibuat dari Ethylene-vinyl yang lembut so bila sis guna memang selesa walaupun pakai lama.

Design Zya pulak sangat classy dan menawan. Cantik mata memandang lah senang cakap. Zya ni style slip-on je dengan upper suede open-toe tapi fully covered sampai atas, and ada lining kulit Polyurethane. So faham la bila I cakap nampak classy kan? Platform atau heels Zya ni pun tak tinggi tapi tak rendah, Cuma 2.5 inci saja. So kalau sis baru start nak try kasut tinggi boleh lah usha Zya ni.

Zya – Black

Sis kalau haritu tak ada pre-order Zya, sis better visit website kami cepat-cepat. Tak pun contact je kami directly dekat Whatsapp atau social media kami yang lain. I bukan nak cakap apa lah sis, Zya baru je sampai dah berapa puluh pairs kami post sebab ramai beli dah. So kalau kali ni pun tak cepat, entah bila pulak lah sis nak kena tunggu kami restock lagi sekali.

Website Madre:

www.madre.my

Whatsapp:

Kakpin: +6018-668 6761

Cik Elly: +6018-353 0336

Cik Emy: +6018-663 4431

Sekian,
S.A.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply