wedges shoe
Kasut Madre,

Selamatkah Pakai Kasut Yang Lebih 3 Inci?

no comment

Selamat ke wedges 3 inci ni?

Selamat. Sebab wedges terutamanya keluaran Madre mempunyai platform yang tebal. Disamping ada span yang tebal untuk beri keselesaan kepada si pemakai. Wedges Madre lebih selesa dari kasut biasa sebabnya kami double kan span pada kasut, lebih lembut, lebih empuk, kita boleh berdiri lebih lama dengan wedges.

wedges shoes

 

Sesuai ke pakai untuk berdiri lama? Stabil ke tak?

Soalan-soalan macam ni dah biasa Kakpin dengar. Ramai juga yang mencari-cari wedges yang SELESA, kena dengan taste, kena CANTIK! So senang nak match dengan outfit sedia ada.

Dan ada jugak yang tak tahu pun wedges yang tinggi sebenarnya lagi selesa & of course bila kita tampil lebih tinggi, keyakinan akan bertambah!

 

Kakpin suka cadangkan Freya untuk ;

  • Para wanita yg pentingkan KESELESAAN!
  • Para wanita yg idamkan kasut LAWA!
  • Para wanita yg kerja berdiri LAMA!
  • Para wanita yg ada sakit tumit
  • Para wanita yg perlukan kasut PLUS SIZE!

wedges shoes

Yang memang suka kat Freya, atau nak tanya lebih banyak tentang Freya, Whatsapp je Kakpin terus : +6018-668 6761

Yang terus nak grab sebab tak nak berebut boleh terus ke website :

www.madre.my
www.madre.my

heels
Kasut Madre,

Aylee – Heels Yang Bawa Uolls Terbang!

Sebab tu Kakpin bagi nama Aylee, design tepi seumpama bersayap, terbang bersama-sama imaginasi uolls!


Aylee adalah salah satu high heels yang dilengkapi dengan ‘Arch Support‘ untuk mengurangkan ‘curb pain‘ yang dihadapi sesetengah wanita yg mempunyai bahagian tapak kaki yang terlalu melengkung. Disamping kelebihan merawat, kasut ini pastinya sangat selesa dipakai untuk majlis rasmi malah dihari persandingan! Design pun kemas untuk uolls pakai ke office.

Uolls boleh GRAB dengan klik –> Aylee

Aylee juga ada 2 warna.

Senang untuk uolls pilih, warna Hitam kebiasaannya memudahkanuolls untuk sesuaikan dengan apa-apa outfit, manakala Maroon beri lebih keyakinan & identiti yang ‘daring‘ dalam diri uolls.

By the way, Madre masih terima belian lebih dari RM150, uolls akan terima Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia, Brunei & Singapura!

Sebarang pertanyaan, uolls boleh je Whatsapp Kakpin & Cik Elly : +60186686761 / +60175315022

Oh! Tolong Kakpin tau follow Madre di Instagram @madre.my . Dah almost 100K followers! Facebook dah almost 500K fans! Thank youuolls!

Xoxo,
Kakpin

kasutcantik
Tips dari MADRE,

3 Ciri-Ciri Kasut Online Cantik Yang Anda Perlu Tahu

Kasut online cantik? Tapi selesa ke?

Nak cari kasut cantik, agak senang, tapi nak cari kasut online cantik DAN SELESA? Agak rumit, Kakpin tau. Kebanyakan kasut memang lawa-lawa, nampak cantik kemain kt online, tapi lepas sarung rasa tak ngam, rasa tak selesa, memang akan trauma! Tambah pula kalau nak beli online lagi lah uolls risau kan?

Tapi tak perlu risau uolls, kasut-kasut Madre memang direka lain dari yang lain, bukan hanya cantik-cantik, memang diiktiraf selesa! Bukan Kakpin memandai cakap tapi itu lah testimoni dari pelanggan sedia ada.

Okay jom Kakpin share ciri-ciri kasut online cantik sambil Kakpin share kasut-kasut Madre yang letupss:

kasut-cantik

Klik Gambar Untuk Beli

#1 Pastikan Warna Sama Seperti Yang Dinyatakan

Macam kasut Tania kat atas ni dipanggil warna Magenta, bukan Maroon. Uolls kena pastikan warna yang dinyatakan adalah sama dengan gambar yang disediakan. Kalau tak nanti sampai uolls akan confuse

#2 Pastikan Material Kasut Yang Digunakan

Ramai tak study dulu apa itu PU Leather, apa itu PVC, EVA dan sebagainya. Kelebihan bilamana kita tahu material yang digunakan untuk sesuatu kasut akan menyenangkan kita untuk terus match jenis pakaian yang sesuai untuk uolls pakai nanti. Contohnya material PVC ada jenis yang glossy, mungkin tak sesuai untuk dipakai dengan baju berwarna cerah.

3# Tidak Terlalu Rendah, Tidak Pula Terlalu Tinggi

Bab ni pun selalu Kakpin ditanya, “Takde ke kasut rendah-rendah Kakpin oi?” Ada tu ada uolls, tapi posture atau bendtuk badan seorang wanita tu nampak lebih tegap dan tinggi kalau ada sedikit ketinggian pada kasut yang mereka pakai. 3 inci adalah ketinggian yang nice untuk menampakkan kasut tu cantik, posture bandan pun helok dan uolls pun selesa!

Kakpin akhiri post kalini dengan gambar Tania yang empuks!

kasut online cantik