Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Apa Istimewanya Madre YES 2021?

Sebelum berakhirnya tahun 2021, pihak Madre mengambil peluang ini untuk memberi keistimewaan kepada pelanggan-pelanggan Madre dengan mengadakan jualan akhir tahun. Kini berlangsungnya jualan akhir tahun Madre yang bermula pada hari Jumaat, 17 Februari. Nak tahu apa istimewa jualan akhir tahun Madre tahun 2021?

DISKAUN SEHINGGA 50%

Kategori diskaun yang diberikan Madre adalah sebanyak 50%, 40%, 15% dan 5%. 50% untuk EasyBriza-Hijab Mask, EasyBriza-Unisex Mask dan Heela Hijab Pleats. Kategori yang lain terdiri daripada semua koleksi kasut Madre termasuk koleksi baru kasut Madre.

PERCUMA KALENDAR DENGAN SETIAP PEMBELIAN RM350 KE ATAS

Kalendar Madre bukan kalendar biasa-biasa. Kalendar 2022 Madre mengandungi baucar-baucar menarik yang boleh digunakan semasa pembelian kasut Madre pada masa akan datang. Paling menarik ada baucar diskaun 40%.

PENGHANTARAN PERCUMA DENGAN SETIAP PEMBELIAN MINIMUM RM250

Dengan setiap pembelian secara dalam talian yang melebihi RM250, pelanggan Madre berpeluang untuk mendapatkan kos penghantaran percuma.

HAPPY HOUR UNTUK KASUT TERTENTU (MASA TERHAD)

Pelanggan berpeluang untuk memperoleh harga yang lebih murah untuk kasut tertentu. Harga istimewa ini hanya boleh didapatkan pada masa tertentu. Pelanggan yang peka dengan posting di akaun media sosial Madre sahaja yang oleh beli kasut dengan harga istimewa ini.

Banyak keistimewaan yang dtawarkan oleh Madre sempena jualan akhir tahun ini. Jangan lepaskan peluang untuk memperolehi diskaun yang ada semasa Madre YES 2021.

Anda suka artikel di atas? Kalau suka, ada banyak lagi artikel menarik dan berguna di sini. Kalau nak tengok tote beg yang berkualiti dan pelbagai guna, boleh ke www.madre.my. Lagi senang, Whatsapp sahaja kami untuk dapat respon terpantas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *