Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Eid Adha SALE sempena Raya Haji!


Pejam celik pejam celik dah nak raya haji rupanya! Raya haji kali ini mesti rasa berbeza sebab raya Aidilfitri yang lepas kita tak dapat balik ke kampung dan berkumpul dengan saudara mara lebih dari 20 orang. Tak dinafikan, raya haritu Kak Pin memang sayu teringatkan kampung halaman.

Buat pembaca sekalian, jadikan raya haji kali ini lebih bermakna, namun patuhi syarat-syarat atau SOP yang telah ditetapkan oleh kerajaan. Ingat, kita MASIH belum menang.

Raya kali ini boleh la raya sakan, nak-nak pula kan…MADRE dah start sale tau harini! Betul sis, kakpin tak tipu tau. Banyak kasut cantik-cantik on sale sekarang, memang rugi kalau tak grab.

Kalau nak balik kampung tu jangan lupa bawa buah tangan untuk ibu tersayang. Mesti ‘happy’ anak tersayang belikan kasut raya untuk Ibu kan.

Jom kakpin belanja sikit apa yang tengah SALE!p/s: elok-elok balik kampung tu! pandu cermat jiwa selamat 😉

Anda suka artikel di atas? Kalau suka, ada banyak lagi artikel menarik dan berguna di sini. Kalau nak tengok tote beg yang berkualiti dan pelbagai guna, boleh ke www.madre.my. Lagi senang, Whatsapp sahaja kami untuk dapat respon terpantas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *