Kasut Madre

Selamatkah Pakai Kasut Yang Lebih 3 Inci?

wedges shoe

Selamat ke wedges 3 inci ni?

Selamat. Kerana wedges, terutamanya keluaran Madre mempunyai platform yang tebal. Disamping mempunyai span yang lebih tebal untuk memberi keselesaan kepada pemakai, wedges Madre lebih selesa berbanding kasut biasa kerana Madre menggandakan jumlah span pada kasut. Menjadikan wedges Madre lebih lembut, lebih empuk, dan pemakai boleh berdiri lebih lama walaupun memakai wedges.

wedges shoes

Sesuai ke pakai untuk berdiri lama? Stabil ke tak?

Soalan-soalan macam ni dah biasa Kakpin dengar, dan jawapan dia ya, selesa untuk berdiri lama dan stabil. Ramai yang mencari-cari wedges yang selesa, kena dengan taste, dan nampak cantik! So senang nak match dengan outfit sedia ada.

Dan ada jugak yang tak tahu pun wedges yang tinggi sebenarnya lagi selesa & of course bila kita tampil lebih tinggi, keyakinan akan bertambah!

Kakpin suka cadangkan Freya untuk:

  • Para wanita yang idamkan kasut LAWA!
  • Para wanita yang pentingkan KESELESAAN!
  • Para wanita yang perlukan kasut PLUS SIZE!
  • Para wanita yang kerja berdiri LAMA!
  • Para wanita yang ada masalah tumit.

wedges shoes

Yang memang suka kat Freya, atau nak tanya lebih banyak tentang Freya, Whatsapp je Kakpin terus : +6018-668 6761

Yang terus nak grab sebab tak nak berebut boleh terus ke website :

www.madre.my
www.madre.my

Shoes taller than 3 inches, is it safe?

Is Madre’s 3 inches wedges safe?

Yes it is. Because wedges, especially wedges from Madre were designed with thick platform. Other than having thicker sponges to give you the cosiness, Madre’s wedges are more comfortable than other’s usual shoes because we doubles the number of sponges in our shoes. Making them softer, more pillowy, so you could stand longer even though you’re using wedges.

Is it convenient to stand longer in it? Is it stable?

These are the usual questions that I’d get, and the answer for these is yes, it’s comfortable and convenient to stand up longer and the wedges is stable. A lot of us are looking for wedges that are comfortable, suits our taste and looks pretty! So it’ll be easier to match the new wedges with our outfit, and this is the one for it.

A lot of us don’t know that although the wedges are quite tall, they’re comfortable to wear. And with the added height, of course our confidence level would be as tall as we are!

wedges shoe

We’d suggest Freya for:

  • Women looking for pretty shoes.
  • Women looking for comfortable shoes.
  • Women looking for plus-sized shoes.
  • Women spending their days at work standing.
  • Women with problematic heels.

If you’re interested, or intrigued with Freya and what it could offer, hit us up at: +6018-668 6761

Or you could directly go to our website to snatch one for you today!

www.madre.my
www.madre.my

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maria Bakar February 1, 2019 at 2:09 PM

    I Love the Red heels.. bule WhatsApp 0198822277.

  • Leave a Reply