Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Betul ke kasut-kasut Madre selesa?

Kalau tanya maklum balas daripada pelanggan Madre tentang pengalaman mereka pakai kasut Madre, benda paling banyak pelanggan akan cakap ialah kasut Madre selesa dan design memang “stylish” Jom tengok maklum balas pelanggan yang sudah cuba pakai kasut Madre.

“Cantik, selesa!! Pakai ke pantai pun tiada masalah. Yang penting cun 😍😍”- Sis Hazwani

Sis Hazwani pakai Sansa pergi pantai. Sansa wedges yang ringan dan stabil sebab itu pakai pergi tempat berpasir pun masih boleh berjalan dengan selesa. Tambahan lagi, Sansa ada backstrap elastik. Untuk yang mahukan wedges yang boeh dipadankan dengan pakaian kasual dan formal, Sansa adalah wedges yang sesuai.

“Nak berdiri lama-lama pun selesa” -Sis Arshalisa

Sis Arshalisa seorang guru yang meminati kasut tinggi. Sis Arshalisa kata Zya X berdiri lama pun masih selesa. Zya X mempunyai kusyen yang tebal, jadi kaki akan tidak akan sakit walaupun kasut dipakai dalam tempoh yang lama. Di samping ringan dan lembut, Zya X juga direka sesuai untuk kaki jenis lebar.

“Terbukti memang selesa..span tebal tak sakit kaki-” Sis Roshariza

Sudah beribu maklum balas Madre terima yang menceritakan keselesaan Donna. Kusyen Donna macam pijak bantal. Punya lembut kusyen Donna sampai disamakan dengan bantal. Kalau anda memang seseorang yang mementingkan keselesaan dalam memilih kasut, Donna adalah jawapan yang tepat.

Nak kasut yang selesa? Dapatkan kasut Madre hari ini. Terlalu banyak maklum balas pelanggan yang memuji tentang keselesaan kasut-kasut Madre. Jangan ketinggalan! Layari laman sesawang Madre untuk beli:

Anda suka artikel di atas? Kalau suka, ada banyak lagi artikel menarik dan berguna di sini. Kalau nak tengok tote beg yang berkualiti dan pelbagai guna, boleh ke www.madre.my. Lagi senang, Whatsapp sahaja kami untuk dapat respon terpantas.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *