Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ramai pilih tarikh 2/2/2022 sebagai tarikh nikah & bertunang. Sebabkan ramai yang nak bertunang atau nikah pada tarikh tersebut, saya nak kongsi kasut-kasut Madre yang boleh digunakan untuk majlis pertunangan atau perkahwinan. Untuk yang minat design minimalis, memang wajib baca artikel sampai habis.

Vienna X

Block heels yang menggunakan material gleaming metallic faux leather. Memang nampak eksklusif dan mewah. Padankan Vienna X dengan baju yang minimalis. Memandangkan Vienna sudah menggunakan material yang berkilau, baju yang simple sudah memadai.

Reana

Jika baju pengantin atau tunang sudah ekslusif dan berkilat-kilat, padankan dengan Reana. Design Reana masih sesuai digunakan sebagai kasut nikah atau kahwin walaupun minimalis. Outfit pengantin tidak akan nampak terlalu sarat jika dipadankan dengan kasut yang simple.

Cassy

Untuk yang masih tidak biasa menggunakan kasut tumit tinggi, boleh gunakan Cassy. Hal ini kerana Cassy lebih stabil berbanding kasut tumit tinggi yang lain. Walaupun Cassy berketinggian 3 inci, ia masih selamat digunakan untuk orang masih baru gunakan wedges.

Vienna

Vienna

Nak heels yang lebih rendah? Boleh gunakan kitten heels, Vienna. Memang dijamin selamat sebab Vienna rendah sahaja, 1.5 inci. Tak perlu risau kaki lenguh atau terjatuh kalau pakai Vienna kerana Vienna mempunyai kusyen yang empuk, material yang lembut dan stabil.

Ivy

Yang memang nak pakai heels dan nampakkan diri lebih tinggi, boleh pilih Ivy sebagai kasut nikah atau tunang. Design Ivy yang berbentuk “V” akan menampakkan pemakai lebih elegan. Ivy warna putih akan nampakkan pemakai lebih anggun kerana design Ivy yang simple.

Yang pening nak pilih kasut apa sudah boleh buat pilihan? Saya dah senaraikan 3 kasut Madre yang boleh digunakan untuk majlis anda. Tinggal purchase di website sahaja.

Klik link di bawah

www.madre.my

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *