Kasut Banyak Sangat?

Mahukan penyelesaian untuk uruskan kasut yang makin lama, makin banyak?

Kasut terlalu banyak sehingga tidak tahu nak simpan di mana lagi? Ada penyelesaian untuk masalah itu. Mudah sahaja, tidak perlukan banyak kos pun untuk uruskan kasut yang makin menggunung.

Derma Atau Jual Kasut Yang Tidak Digunakan

Bagi kasut yang sudah lama tidak digunakan tetapi masih boleh dipakai, jual atau derma kasut itu untuk mengurangkan kuantiti kasut. Mungkin kasut tersebut sudah tidak muat atau tidak sesuai dengan bentuk kaki anda.

Gunakan Rak Kasut Gantung

Untuk menjimatkan ruang, gunakan rak kasut yang digantung supaya banyak ruang dapat digunakan untuk menyimpan kasut. Ruang di bawah rak kasut juga boleh digunakan untuk meletakkan barang lain.

https://shopee.com.my/%F0%9F%94%A5S.Y%E2%98%85Simple-Door-Rear-Wall-Hanging-Shoe-Rack-Hanging-Nail-Free-Iron-Shoes-Storage-Rack-Artifact-Bathroom-Slipper-Rack-St-i.528013701.10156968615

Gunakan Rak/Kotak Kasut Bertindan

Rak kasut yang bertindan membuatkan anda boleh menambah rak/kotak kasut setiap kali anda membeli rak kasut baharu. Anda hanya perlu menambah di bahagian atas rak/kotak kasut untuk menyimpan kasut.

https://shopee.com.my/%F0%9F%92%95READY-STOCK%F0%9F%92%95-STACKABLE-SHOES-BOX-FOLDABLE-SHOES-RACK-i.9552472.2113909727

Selepasa sudah uruskan kasut sudah tiada masalah kasut bersepah. Boleh dapatkan rak kasut/kotak kasut di link yang disediakan di atas.

Nak dapatkan kasut baharu? Tekan link di bawah

www.madre.my

Leave a Reply